Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Set matrici transparente conturate cu clema TOR VM 32 bucati

Scrie o recenzie
ART0011001
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 43 punct
Puncte fidelizare: 1 punct
42.27 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Set matrici transparente conturate cu clema TOR VM, 1096

Foloseste un set matrici transparente de la Tor VM in cabinetul tau stomatologic! Acestea sunt ideale pentru separarea dintilor si conturarea restaurarilor coronare din material compozit. Este un produs profesional, destinat doar uzului stomatologic, iar de aceea mii de dentisti din intreaga lume sustin ca aceste matrici dentare sunt ideale pentru refacerea corecta a punctelor de contact. Convinge-te de calitatea materialelor, cat si de forma anatomica 3D!

Acest kit contine 32 matrici transparente conturate cu clema, cate 16 matrici pentru molari si 16 pentru premolari, fixandu-se perfect pe dintii ce urmeaza a fi tratati. In doar cateva secunde vei realiza o prindere ferma, confortabila pentru pacient, care iti ofera maximul de vizibilitate. Trebuie doar sa montezi matricea transparenta pe dinte, sa apesi clema metalica si gata, te poti apuca de procedura de restaurare!

Avantaje:

  • Forma anatomica
  • Matrici transparente
  • Contact proximal ideal
  • Prindere ferma in cateva secunde
  • Patru tipuri de matrici dentare pentru molari
  • Patru tipuri de matrici dentare pentru premolari

Caracteristici:

  • 16 matrici pentru molari (3 matrici cu o bordura pe centru, 3 matrici cu doua borduri pe centru, 5 matrici cu bordura pe stanga, 5 matrici cu bordura pe dreapta)
  • 16 matrici pentru premolari (3 matrici cu o bordura pe centru, 3 matrici cu doua borduri pe centru, 5 matrici cu bordura pe stanga, 5 matrici cu bordura pe dreapta)


Prezentare:

Kit 32 matrici

Brand
Tor VM
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata