Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

    Transport GRATUIT la orice comanda!

PALODENT MINI 50 MATRICI

2464
249.02 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 210 puncte
Puncte fidelizare: 6 puncte
+

Sistem de matrice anatoforme in trei dimensiuni special create pentru a reface usor punctul de contact interproximal in cavitati clasa II si MOD.


Indicatii:

- Se utilizeaza ori de cate ori este necesara obtinerea unei suprafete anatoforme proximale de contact, lucrand cu orice tip de material de restaurare directa.


Contraindicatii:

- Matricele sunt destinate pentru unica folosinta. Reutilizarea sau re-sterilizarea acestora nu este indicata si ramane in responsabilitatea medicului.Caracteristici:

- Cuprinde inelele BiTine din otel rezistent la deformare prelungita si matrice sectionate, pentru realizarea obturatiilor in zona laterala.

- Matricele sunt disponibile in 3 dimensiuni si pot fi folosite pentru toate tipurile de materiale de restaurare directa.

- Inelele BiTine sunt si de 2 dimensiuni: rotunde, ovalalungite pentru adaptare corecta, si functie de caz se pot utiliza ca atare sau combinat.Avantaje:

- Avantajele acestor inele si matrice includ conturul natural pentru un control usor in a obtine punctul de contact si forma anatomica a ambrazurii, usor de

pozitionat, o buna vizualizare a campului operator, foarte confortabile pentru medic si pacient.Prezentare:

Cutie: 50 matrice mini.

fără recenzii

Lasa o recenzie
Cele mai populare
Consultanti
Produse noi